Tallers preparats per garantitzar la satisfacció dels clients

CAPELLA TALLERS  és una empresa dedicada a la reparació de carrosseries i especialitzada en la reparació de totes les marques d’autocars.

Empresa fundada per Josep Capella i Tarrés, un industrial amb una llarga trajectòria professional marcada especialment pel tracte personalitzat i per el gran nombre de clients fidelitzats.

Actualment dirigeix el negoci Carles Capella Serarols, mantenint els valors de l’empresa i oferint un ampli ventall de serveis de qualitat.

Disposem de més 6.000 m2 de nau industrial que ens permet donar el millor servei als nostres clients.


L’equip està format per diferents professionals amb molts anys d’experiència en tota mena de reparació de carrosseries: Carroseries d’autocar de totes les marques, cabines i xassis de camions de totes les marques, caixes tauliner, banyeres d’alumini i ferro, cubes d’alumini, ferro i acer inoxidable, furgons frigo de polièster, reparació de vidres de tota mena, pneumàtics, retolació i aerografia. Podeu veure tots els serveis aquí.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols conèixer més coses sobre Capella Tallers ens pots venir a visitar o pots contactar amb nosaltres a través de la pàgina de contacte.

© Copyright - Capella Tallers SL.